Dinsdagavond 30 mei was er een overleg van de steun biedende kerken in Kampen. Voor de eerste keer was er de gelegenheid om vooraf een hapje te eten. Daar is goed gebruik van gemaakt en het was gezellig.

We hadden een bijzondere gast in ons midden: ds. Mduduzi Mahlangu van de gemeente Idwala Lensindiso in Enkumane (KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika). Hij heeft verteld over zijn eerste jaar als predikant van de gemeente in Enkumane.

Tijdens het overleg werd er ook verslag gedaan van het werkbezoek aan de zusterkerken in KwaZulu-Natal afgelopen februari. Helaas was er geen geluid bij de video’s die getoond werden, vandaar dat we ze nu met u delen. Hieronder ziet u een video gemaakt tijdens de collecte in Umbumbulu en een video waarin de mensen van de zendingspost Psalm 121 zingen in het Zula bij het afscheid van de delegatie uit Nederland.

 

 

Aan het einde van het overleg namen we afscheid van ds. Auke Siebenga en Hans van den Berg die beide 10 jaar deel uit hebben gemaakt van de CZZA. We zijn dankbaar voor hun inzet en wensen hun al het goede!